Utvecklingssamtal

Nu sticker jag på utvecklingssamtal.. Wish me luck ! ;)

Onsdag 24/10

Upptäckte precis att det är exakt två månader kvar tills julafton! :O Det är sjukt vad fort tiden går. Fast jag älskar julen så jag längtar dit väldigt mycket. Såg också att ett nytt avsnitt av Pretty Little Liars har kommit ut!! Underbart! :)

Nu ska jag käka frukost och sen får vi se vad som händer. Ciao! :*

Svenska Hollywoodfruar

Haha alltså den här jävla Gunilla.. Jag har faktiskt inte sett Hollywoodfruarna sen första säsongen och det var ju ett tag sen. Jag älskar att dom har kvar Maria Montazami för hon är så jävla skön men vad är det för fel på den där Gunilla? Stackars hennes dotter och alla i hennes omgivning säger jag bara!

No plugg

Blev inget plugg idag. Okej dagen är inte slut men nu tänker inte jag plugga för jag ska kolla på TV. Skönt att jag är ledig imorgon så att jag kan försöka få lite gjort då iallafall! Ska även på utvecklingssamtal imorgon.. 


Haha till en helt annan sak. Igår när jag var hos en kompis kollade vi på ett youtube-klipp. Det är en kille som ska äta när han få ström i kroppen tror jag det var. Haha alltså jag skrattade så att jag grät! Ni måste verkligen se det. Det var väl allt för idag. Hörs imorgon♥

HÄR kan ni se videon.

Lunch

Blev ingen springtur idag (lär väl inte bli senare heller) utan tog istället cykeln bort till coop och köpte lunch. Kycklingpaj blev det. Väldigt gott. Så fick ju lite motion när jag cyklade fram och tillbaka dit. Och då menar jag lite motion.. Tar typ 3-4 minuter att cykla dit.. Men man får väl vara glad för den lilla motion man får när man är lat som moi!;) nu ska jag försöka plugga lite, lär väl sluta med att jag kollar på film men vafan. Plugga kan jag göra imorgon! Typ.. hehe. Adios!

Tisdag 23/10

Hej bloggen!

Vaknade för ca en timme sen. Låg kvar i sängen en stund och avgjorde sen att jag var för trött för att gå ut och springa. Hej latmask.. Åt istället frukost och ska nu se på mitt älskade Gossip Girl. Får väl se om jag drar ut och springer senare eller om jag tar det imorgon.
TTYL :*

Hey handsome!

Nu kör vi!

Nu tar jag ett nytt tag i bloggandet. Ska försöka skapa en blogg som är rolig att läsa. Kommer väl för det mesta skriva om vad som händer i mitt liv och så. Inte för att det händer så jäkla mycket haha men jag får väl försöka! Designen är gammal men eftersom att jag inte vet hur man ändrar den så får den behållas. Det överlever vi väl?

Jaha vad ska jag nu skriva? Kan väl börja med att berätta att jag är ledig både imorgon och på onsdag. Wiee! Måste verkligen plugga men eftersom att jag var på espresso house och fikade idag (och har varit det allt för många gånger sen jag började 1:an) så ska jag även försöka dra mig ut på en springtur. Lär väl vara halvt döende när jag kommer tillbaka för min kondition= 0 men man måste väl börja någonstans? :) 

Det var väl allt jag kom på att skriva idag men vi hörs mer imorgon I guess. Puss och hej ♥

Bjussar (är det ens ett ord?) på en gammal bild på mig och mitt gamla hår som jag saknar allt för mycket!

RSS 2.0